Utløpt

Norway Garden Hua Hin

Soi 94
Sentrale Thailand


Norway Garden Hua Hin

Soi 94
Sentrale Thailand

Prisantydning
1 050 000,-
Soverom
3
Boligtype
Enebolig
Byggeår
2008

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Bilvei frem, Garasje/P-plass, Golfbane, Offentlig vann/kloakk, Vaktmester-/vektertjeneste, Fiskemulighet, Innlagt strøm, Innlagt vann, Turterreng

Thaihus

Kontakt

Navn
Ronny Mulstad
Mobil
21 54 46 70
Navn
Christian Dahl
Telefon
+66 87 793 2193

Flere annonser fra annonsør

Visning

Ingen visning satt opp

Soi 94, Sentrale Thailand

Beliggenhet

Norway Garden er lokalisert i Soi 94 ikke langt fra sentrum av Hua hin. Kort vei til sranden og restauranter.

Hua Hin er en sjarmerende by som ligger ca 2,5 timers kjøretur 21 mil sør for Bangkok. Det er bygget ut trygge og moderne motorveier helt ned til Hua Hin. Byen er et fredfylt ferieparadis som tilbyr kilometervis med hvite strender. Kort vei til severdigheter som naturparker, fossefall og noen av landets mest prestisjefylte golfbaner.

Hua Hin er kjent for Thailands beste klima med temperatur rundt 30 grader året rundt. Området har helårsklima og selv under regntiden er det svært behagelig å oppholde seg i denne delen av landet. Området er også i vekst blant Bangkok-thaier som har investert i en rekke fritidseiendommer i området. Bykjerne og sentrale strandområder kan nås ved 10 minutters kjøring. Området er et meget populært feriemål for par og familier.


Generelt

Veletablert prosjekt nærefor Hua Hin sentrum, 10 min. til sentrum og 5 min. til stranden. Dette må ses og oppleves, koselige fellesområder med svømmebasseng, 24 timers vakthold og vaktmestertjeneste. Ta kontakt for prospekt og en samtale på telefon. Huset har tre soverom og to bad. Stor terrasse, biloppstillingsplass og svømmebasseng med boblebad. Huset selges fullt møblert med kjøkkenutstyr og sengetøy.Huset har egen inngang til fellesområdet. Huset selges fullt møblert med kjøkkenutstyr, hvitevarer som kjøleskap m/fryseboks, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin. Der er også et fint vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel av europeisk kvalitet

Adkomst/Tomteforhold

Fra Bangkok Lufthavn til Hua Hin tar det ca. 2,5 time med bil/buss.

Messe - Visningstur - Finansiering

Ønsker du å bli med oss på en visningstur til Thailand? Vi arrangerer ukentlige visningsturer hvor du kan se på aktuelle eiendommer. Ta kontakt for mer informasjon. Vi henter deg på flyplassen og besørger innlosjering.

Thaihus er lokalisert i Nedre Vollgate 4 omlag 200 meter fra Stortinget. Vi er samlokalisert med Eiendomsfinansiering AS, Feriebolig Utland ANS og med Advokatfirma Mulstad. Vi har show-room på gateplan i tillegg til kontor- og møteromslokaler i 3. etg. Åpningstid er mandag til fredag fra klokken 9 til 16. I tillegg avholder vi messer for kjøp av eiendom i utlandet i våre lokaler i Nedre Vollgate 4 annenhver søndag fra klokken 14 - 18. Foredrag av advokat Mulstad klokken 16 om kjøp av bolig i utlandet.

Thaihus har mange års erfaring med salg av eiendommer i Thailand og vi yter også inntil 3 timers gratis advokatbistand i Norge for å gjennomgå kjøpsprosessen samt tilknyttede spørsmål knyttet til skatt, arveavgift mv. Vi kan også tilby lån via Eiendoms Finansiering AS med sikkerhet i fast eiendom i Norge, se www.eiendomsfinansiering.no. Vi kan også tilby lånefinansiering av inntil 50 % av kjøpesummen via thailandsk bank.

Ved kjøp av eiendommen skjer dette via www.thailawoffice.com. Kjøpesummen innbetales til klientkonto mot inneståelse av riktig tinglysning/registrering av eiendomsforhold. Vi bistår forøvrig også i forhold til servicetjenester som utleie, nøkkeloppbevaring, fakturaservice etc via vårt søsterselskap, se www.expatservice.biz.

 

Standard

Bra standard!

Beliggenhet

Ved sjøen

Thaihus

Kontakt

Navn
Ronny Mulstad
Mobil
21 54 46 70
Navn
Christian Dahl
Telefon
+66 87 793 2193

Flere annonser fra annonsør

Visning

Ingen visning satt opp

Soi 94, Sentrale Thailand

FINN-kode: 42177055

Sist endret: 10. jul 2013 05:49