SOLGT

FREDENSBORG - Meget pen 3-roms selveierleil. med privat takterrasse - Gulvareal 60 kvm - Klassisk gård oppgradert i 2007

Rostedsgate 1, 0567 Oslo

Prisantydning
2 590 000,-
Verditakst
2 600 000,-
Lånetakst
2 200 000,-
Fellesformue
1 759,-
Felleskost/mnd.
1 787,-
Primærrom
48 m²
Bruksareal
48 m²
Soverom
2
Rom
3
Etasje
4.
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
399 m² eiet
Byggeår
1880

Pris på lån

Pris på forsikring

Hva er denne boligen solgt for tidligere?

Prisstatistikk

Visning

  • Ta kontakt for å avtale visning

Rostedsgate 1, 0567 Oslo

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Parkett, Ingen gjenboere, Barnevennlig, Rolig, Kabel-TV, Offentlig vann/kloakk, Vaktmester-/vektertjeneste, Bredbåndstilknytning

Beliggenhet

Meget sentral og god beliggenhet på Fredensborg / Hammersborg, ved Deichmanske bibliotek.
Fredensborg ligger med nærhet til "alt". Gangavstand til Grünerløkka, sentrum / Karl Johan, St. Hanshaugen og Majorstuen. Her finner man et vel av cafeèr, restauranter (eks. Klosteret i umiddelbar nærhet), utesteder som Blå, Fru Hagen, Süd Øst, Rockefeller, etc.
Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. Gangavstand til Oslo S, Oslo City, Byporten, etc.

Bebyggelse

Det er primært leilighets/gårdsbebyggelse i området.

Adkomst

Enkel adkomst via felles oppgang med inngang fra indre gård. Det vil bli satt opp visningsskilt ved felles visning.

Byggemåte

Fundamentert med natursteinsmur, trolig til granittblokker/flåter. Hovedbærekonstruksjon i teglstein, pusset og malt. Saltak i trekonstruksjoner, tekket med takstein. Yttertak er ikke besiktiget. Vinduer med 2-lags glass og trekarmer. Malt lettprofilert entrédør. Trebjelkelag med stubbloftleire. Overflatebehandlinger: parkett og fliser.

Innhold

LYS OG PEN 3-ROMS
GOD PLANLØSNING
LEKKERT KJØKKEN OG BAD (07)
SOVEROM MOT ROLIG BAKGÅRD
BYGGET ER MODERNISERT 2007
GOD ØKONOMISTYRING I SAMEIET

Leiligheten ligger i 4. etasje (toppetasjen) og inneholder:
Pen entré med plass for sko/yttertøy.
Lyst og pent kjøkken i åpen løsning mot stue med god kombinasjon av skap -og benkeplass.
Praktisk og romslig stue med store vindusflater som gir mye lys. Fra stuen er det utgang til privat takterrasse. God plass for sofasalong og spisebord.
Meget pent flislagt bad med varmekabler og opplegg for vaskemaskin.
To gode soverom med skyvedørsgarderobe. Begge soverommene vender mot sameiets lukkede bakgård.

Leiligheten disponerer i tillegg kjellerbod.

Sameiet har en meget pen bakgård med sittegrupper og grillområder.

Leiligheten fremstår som meget pen og bygget ble modernisert i 2007.

Areal

Bra/P-rom: 48 m²/48 m². Leiligheten har et gulvareal på 60 kvm.
Følgende rom inngår i primærareal:
Entré, bad, kjøkken i åpen løsning mot stue, stue, soverom og soverom 2.

Standard

MEGET PEN OG MODERNE LEILIGHET MED MEGET GOD STANDARD. LEILIGHETEN HAR EN GOD GJENNOMGÅENDE PLANLØSNING SOM SIKRER RIKELIG MED LYS.

Entré:
Romslig entré med god plass for sko/yttertøy. Parkett på gulv, malte vegger og malt himling med downlights.

Stue:
Romslig og lys stue med plass til både spisebord og sofasalong. Det er takvinduer som sikrer rikelig med lys. Fra stuen er det utgang til privat takterrasse. Stuen har parkett på gulv, malte vegger og malt himling.

Kjøkken:
Meget pent kjøkken i åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning med glatte fronter, vitrineskap, laminat benkeplate, ventilatorhette i børstet stål, integrerte hvitevarer og fliser på vegg mellom benkeplate og overskap. Kjøkkenet har en god kombinasjon av benk-/ og skapplass.

Bad:
Pent bad med varmekabler og downlights. Badet har ellers Servant, vegghengt wc, dusjhjørne med innsvingbare dusjvegger og opplegg for vaskemaskin. Naturlig oppdrifts-ventilasjon. Fliser på gulv og vegger. Malt himling med downlights som sikrer rikelig med lys. Badet fremstår som meget pent og moderne.

Soveromene:
2 gode soverom med skyvedørsgarderobe. Begge soverommene vender inn mot sameiets rolige bakgård. Det er parkett på gulv, malte vegger og malt himling.

Boligens særpreg:
Leiligheten fremstår meget pen og moderne. Bygget ble oppgradert i 2007. Det bemerkes at leiligheten har en meget god planløsning og fremstår som ny. Denne leiligheten kan man flytte rett inn i.

Utstyr

Varmekabler, kabel-TV, port telefon, m.m.

Oppvarming

Elektriske panelovner. Badet har elektriske varmekabler.

Tomten

Tomtens grunnareal: 399 kvm. Felles bakgård er opparbeidet med bl.a: brosteinsbelagt dekke, plen, trær, sykkelstativ, utebelysning, klatrevegg m.m.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Sameiet

Sameiets navn er Sameiet Rostedsgate 1.
Sameiet består av 15 seksjoner på eiendommer gm: 208-559.
Sameiet registreres i fortaksregisteret.

Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Styregodkjennelse

Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Dyrehold

Det tillates ikke katte og hundehold uten skriftlig tillatelse fra styret.

Forsikring

Borettslagets eiendommer er forsikret i Gjensidige med polisenummer 79228959.

Felleskostnader

Felleskostnader kr. 1787 pr. mnd.

Lånevilkår

Sameiet har ingen felles langsiktige lån p.t.

Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24.

Faste løpende kostnader

Andel felleskostnader: kr 21.444,-
Sum kostnader: kr 21.444,-
Det er ikke beregnet utgifter for strøm- og fyring, da dette er individuelt.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

Utleie

Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

Diverse

Styret vurderer å etablere et vedlikeholdsfond. Dette vil kunne medføre økning av felleskostnadene. Fondets størrelse er foreløpig ikke vedtatt.

Det gjøres oppmerksom på at boligen ikke blir ytterligere vasket etter visning og før overtakelse.

Reguleringsmessige forhold

Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 208 Bnr. 559 Snr. 11 i Oslo kommune

Oppgjør

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøper innbetaler 10 % av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse, dog senest 7 dager etter budaksept, og resterende ved overtagelse. Dersom det hviler forkjøpsrett på salgsobjektet skal forskuddet ikke innbetales før forkjøpsretten er avklart. Forskuddsbeløpet skal være fri egenkapital og det kan ikke tas pant i kjøpt eiendom for forskuddsbeløpet. Rentene på forskudd tilfaller selger. Ovennevnte ordning innebærer et avvik fra avhendingslovens bestemmelser om ytelse mot ytelse.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Løsøre og tilbehør

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1. februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Solgt "som den er"

Eiendommen selges i den stand den var ved kjøpers besiktigelse, jfr Avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer bla. at det kun kan påberopes mangel der dette følger av § 3-7 eller 3-8: * kjøper ikke har fått opplysninger som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få, eller når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har innvirket på avtalen at slik opplysning ikke ble gitt. * det kan også foreligge mangel hvis eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene for øvrig. Kjøper kan ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kap 3 enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jfr. Avhendingslovens § 3-9, jfr § 1-2 (2).

Finansiering

Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Terra Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. I tillegg har Terra Aktiv Eiendomsmegling et eget agentselskap TABoligfinans som har avtaler med flere ledende banker om lånefinansiering. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene mottar provisjon ved formidling av finansielle tjenester, men ikke ved formidling gjennom TABoligfinans.

Omkostninger

2 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
3440,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
172,- (Panteattest kjøper - faktura fra statens Kartverk)
1935,- (Tingl.gebyr obligasjon)
1548,- (Tingl.gebyr skjøte)
65 500,- (Dokumentavgift)

72 595,- Kr (Omkostninger totalt)

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 208
Bruksnr: 559
Seksjonsnr: 11

Rapporter annonse

FINN-kode: 37625441

Sist endret: 20. okt 2012 14:43

Referanse: 38120415

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Visning

  • Ta kontakt for å avtale visning

Rostedsgate 1, 0567 Oslo

Rapporter annonse

FINN-kode: 37625441

Sist endret: 20. okt 2012 14:43

Referanse: 38120415

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.