SOLGT

Ulvøya: Tiltalende horisontaldelt tomannsbolig - Separat boenhet - Terasse med utsikt - nær familievennlig badestrand!

Fjordveien 4, 0139 Oslo

Prisantydning
8 900 000,-
Verditakst
9 000 000,-
Lånetakst
7 650 000,-
Primærrom
211 m²
Bruksareal
220 m²
Soverom
5
Rom
7
Boligtype
Tomannsbolig
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
1 131 m² eiet
Byggeår
1948
Energimerking
E

Pris på lån

Pris på forsikring

Hva er denne boligen solgt for tidligere?

Prisstatistikk

Visning

  • Eller etter avtale med megler

Fjordveien 4, 0139 Oslo

Beliggenhet

Velkommen til visning!
Fjordveien 4 er en horisontaldelt tomannsbolig over to plan med separat boenhet med egen inngang. Leiligheten er innholdsrik med praktisk planløsning og meget god standard. Boligen fremstår som meget tiltalende og er vesentlig oppgradert/pusset opp i 2006, 2010 og 2013. Den separate boenheten genererer 12.250.- kr i husleie, skattefritt hver mnd. Mulighet til båtplass gjennom medlemskap i Ulvøy Vels Båtforening.

Leiligheten har bl.a. en lys, tiltalende stue og spisestue med en lekker peis, et stilfullt og innholdsrikt kjøkken, tre baderom, seks soverom og godt med lagringsplass i flere garderobeløsninger og utendørs bod.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et idyllisk, naturskjønt og attraktivt boligområde på Ulvøya i Oslo kommune, og har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder og gode servicetilbud.

Ulvøya ligger i indre Oslofjord/Bunnefjorden hvor adkomsten til øya skjer via Ulvøybrua fra Mosseveien. Området har kort vei til fotballbane, skøytebane, tennisanlegg, badestrand, grendehus, danseundervisning for barn og voksne, samt lokal teatergruppe m.m. I tillegg har Ulvøya egen båtforening og tennisklubb med treningstilbud fra fylte 5 år.

Boligen ligger også i nærhet til flotte tur- og friluftsområder, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Ulvøya er kjent for Sydstranda, en populær sandstrand på øyas sydspiss.

Fjordveien 4
- Del av tomannsbolig med meget god standard.
- Separat boenhet (ikke godkjent) med egen inngang.
- Godt med biloppstillingsplasser på egen tomt.
- Entré med fliser, gulvvarme og garderobeløsning.
- Stilfullt og moderne kjøkken med integrerte hvitevarer.
- Lys og tiltalende stue med lekker peis og utgang terrasse.
- Tre delikate baderom med bl.a. badekar og dusjløsning.
- Boligen innehar en koselig kjellerstue med vedovn.
- Seks soverom, hvorav fire med garderobeløsning.
- Varmekabler, downlights belysning, peis og vedovn.
- Alarm og brannvarsling tilkoblet vekterselskap.
- Boligen har kabel-tv med mulighet for bredbånd.
- Nært barneskole og buss til ungdomsskole.
- Flotte tur- og rekreasjonsområder i nærmiljøet.

Byggemåte

Støpt betongsåle, antas fundamentert til fjell/faste masser. Oppgradering av dreneringen i 2005. Grunnmur i støpt betong. Pusset og malt. Over grunnmur er det isolert bindingsverk, utvendig kledd med stående panel. Utvendig vegger er overflatebehandlet i 2005. Takkonstuksjon i tre, tekket med papp og takstein. For ytteligere informasjon, se takst datert 24.05.2013.

Arealer og fordeling per etasje

Primær-rom: 211 kvm, Bruksareal: 220 kvm

1.Etasje: BRA: 115 kvm / P-rom: 111 kvm
Kjeller: BRA: 105 kvm / P-rom: 100 kvm

Innhold

Første etasje: Felles trapperom, gang m/trapp til kjeller, gang, garderoberom, 3 soverom, bad/wc, kjøkken/spisestue, stue m/utgang til veranda.
Kjeller: Trapperom, bad/wc/vaskerom, 2 innredet disponible rom.
Separat boenhet med entré, 2 soverom, bod, gang, bad/wc, stue/kjøkken.

Standard

Entré/gang
Entreen er smakfullt innredet og gir et meget godt førsteinntrykk av leiligheten, og har bl.a. fliser på gulv, gulvvarme, alarmpanel, downlights belysning, garderobeskap, garderoberom og god plass for oppbevaring av tøy. Rommet er holdt i lyse og moderne farger, noe som er gjennomgående for de øvrige rommene i boligen.

Kjøkken
Kjøkkenet er stilfullt og moderne, samt praktisk designet med meget god benke- og lagringsplass. Innredningen har glatte fronter og er utstyrt med benkeplate i laminat med nedfelt induksjonstopp og oppvaskkum med fleksibel armatur-tut.
Rommet er videre utstyrt med downlights belysning, enkel vaskekum, benkebelysning og integrert kjøl/frys, stekeovn, ventilator og oppvaskmaskin. Kjøkkenet har barløsning og er direkte tilknyttet spisestuen.
.
Stue
Leiligheten har en meget tiltalende stue og spisestue med god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og stort spisebord. Stuen er også utstyrt med en lekker peis med glass i tre sider. Rommet har gode vindusflater som gir rikelig med lys, samt utgang til en delvis overbygget veranda med skifergulv. Leiligheten har i tillegg en ny treplatting i haven.

Soverom og garderobe
Leiligheten har sju soverom med tilhørende garderobeløsning på fire av rommene. Hovedsoverom har integrert skyvedørsgarderobe. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. garderoberom og utendørs bod.

Kjellerstue
Kjelleretasjen innehar i tillegg en praktisk kjellerstue med god plass for sofa og tv-løsning, noe som gir spillerom og privatliv for barnefamilier.

Tre delikate baderom
Boligen inneholder tre delikate baderom. Badet i første etasje er utstyrt med fliser på gulv og vegg, gulvvarme, downlights belysning, heldekkende servant i komposittmateriale med skuffeseksjon, belysning over speil, veggmontert toalett og innfliset badekar med dusjløsning.

Bad 2
Bad/vaskerom tilhørende hovedenhet i kjelleretasjen har fliser på gulv og vegg, gulvvarme, downlights belysning, enkel servant nedfelt i flislagt benkeplate, innfliset speil, veggmontert toalett, dusjhjørne med glassdører og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Bad 3 - separat boenhet
Badet i separat boenhet er utstyrt med fliser på gulv, gulvvarme, enkel servant, belysning over speil, frittstående toalett, dusjnisje og opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken 2 - separat del
Det andre kjøkkenet er pent med egen spiseplass og praktisk designet med god benke- og lagringsplass. Innredningen har glatte fronter og er utstyrt enkel vaskekum, varmtvannsbereder, kombinert kjøl/frys, komfyr med fire kokeplater, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin

Utstyr

El. skap med automatsikringer og jordfeilbryter.
Opplegg for Get kabel-tv og tilkoblet bredbånd. Det er tilkoblet Riks-tv.

Tilleggende fasiliteter

Shopping
Fjordveien 4 har nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Joker Ulvøya og Jakobs på Holtet.

Ønsker du ytterligere servicetilbud har Sæter og Lambertseter senter et variert utvalg med bl.a. matbutikk, post, bank, minibank, apotek, helsekost, klær, interiør, vinmonopol, kafé/restaurant, lege og tannlege etc.

Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil med alt det innebærer av hovedstadens fasiliteter og servicetilbud.

Kollektivtilbud
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Ulvøya og ligger ca. 50 meter fra boligen.

Skole og barnehage
Eiendommen har gangavstand til Nedre Bekkelaget barneskole med SFO. For elever i ungdomstrinnene er det skolebuss til Brannfjell ungdomsskole. Ulvøya har to barnehager for øyas barn.

Tidsavstander i bil
Sæter ca. 4 min.
Holtet ca. 6 min.
Lambertseter ca. 7 min.
Oslo S ca. 7 min.
Ekeberg ca. 10 min.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmekabler i rom med gulvfliser, samt ett soverom og garderobe i første etasje. Peis med glass på 3 sider i stue og spisekjøkken og vedovn i stue i separat boenhet.

Parkering / Garasje

Biloppstillingsplasser på egen tomt. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Stor flat og solrik, inngjerdet tomt opparbeidet og beplantet med plen og busker. Leiligheten har eksklusiv bruksrett til store deler av haven. Potensiale for å utvide plenen i ytterkantene ved utfylling av masse/oppsetting av støttemur. Frittstående redskapsbod på ca. 4 kvm

. Innkjøring og gårdsplass deles med barnepark på naboeiendommen. Eier av den andre boenheten er positiv til at man etablerer separat hovedinngangen til hver av boenhetene samt til at det legges belegningsstein på gårdsplassen.

Oppgraderinger

Sokkelen ble drenert av forrige eier rett i forkant av 2006.
Alle rom i hovedboenhet er pusset opp i sener tid, dels i et større prosjekt i 2006 og dels i et større prosjekt i 2010, samt et mindre prosjekt i 2012/2013.
Vannledninger er rør i rør.
Nye vinduer på kjøkken og i de tre soverommene i første etasje i 2010.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er knyttet til offentlig vann og avløp.

Servitutter / Rettigheter

Servitutter i grunn:
28.02.1940 1898 BESTEMMELSE OM VEG
Overført fra: 0301 / 195 / 86 / /
Bestemmelse om gjerde
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

30.07.1945 4549 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
Overført fra: 0301 / 195 / 86 / /
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

Legalpant for inntil 1G for ubetalte utgifter.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger, under bestemmelser S-112GA av 27.05.1036. Regulringskart med bestemmelser er innhentet og kan sees hos megler.

Beskrivelse av sameiet

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan sees hos din PrivatMegler. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold.

Oppgjør

Fullt oppgjør ved overtagelse

Finansiering

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 1 932 039 per 31.12.11
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 3 091 263 per 31.12.11

Energiforbruk

Selger har et forbruk på ca 41 500 kWh i årsforbruk.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Som budgiver hos PRIVATmegleren kan de kreve budjournal fremlagt. Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for øvrige budgiver.

Megler har rett til å avvise bud gitt på SMS og E-post. Første bud på eiendommen skal være skriftlig og må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info på egen side.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning, salget følger avhendingslovens § 3-9: "Enda eigedomen er "selt som han er", eller med liknande atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøperen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesum og tilhøva ellers". Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jfr. avhendingslovens § 3-9, jfr. § 1-2 (2). På bakgrunn av dette oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i eventuell egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Omkostninger

8 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
199,50,- (Pantattest kjøper)
1060,- (Tingl.gebyr obligasjon)
1060,- (Tingl.gebyr skjøte)
221 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
223 569,50,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 123 569,50,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 195
Bruksnr: 86
Seksjonsnr: 1

Rapporter annonse

FINN-kode: 41844191

Sist endret: 8. jun 2013 14:38

Referanse: 38130253

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Megler MNEF
Kim André Krabbe
Telefon
23 12 71 95
Mobil
466 85 555
Fax
23 12 71 91
Megler MNEF
Tor Andre Selåsdal
Telefon
23 12 71 99
Mobil
411 07 374
Fax
23 12 71 91

Visning

  • Eller etter avtale med megler

Fjordveien 4, 0139 Oslo

Rapporter annonse

FINN-kode: 41844191

Sist endret: 8. jun 2013 14:38

Referanse: 38130253

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.