SOLGT

Hytte ved Jondal og Hardangerfjorden

Sveafeltet, 5626 Kysnesstrand

Prisantydning
1 690 000,-
Verditakst
1 950 000,-
Lånetakst
1 560 000,-
Primærrom
66 m²
Bruksareal
68 m²
Soverom
3
Bruttoareal
86 m²
Rom
4
Boligtype
Hytte
Beliggenhet
Ved sjøen
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
1 102 m²
Byggeår
1994
Festeavgift
2 200,-

Pris på lån

Pris på forsikring

Tilbud på strøm

Tilbud på TV/bredbånd

Visning

  • Ta kontakt for å avtale visning

Sveafeltet, 5626 Kysnesstrand

Fasiliteter

Bademulighet, Innlagt strøm, Bilvei frem, Båtplass

Beliggenhet

Eiendommen ligger vestover ca 23 km fra Jondal sentrum ved Kysnesstrand ved Ålvik i sveafeltet. Hytten ligger på oversiden av riksvei 108. Det er opparbeidet privat felles vei fra riksvei opp til hyttefeltet. Eiendommen har fri sikt utover Hardangerfjorden.

Bebyggelse

Fritidseiendommen ligger i etablert hyttefelt.

Adkomst

Hytta ligger i ca 1 t og 45 min kjøretur fra Bergen sentrum + ferje. Kjør til Tørvikbygd i Hardanger og ta ferje over til Jondal. Fra Jondal kjører du vastover ut Hardangerfjorden på fylkesvei 108 i ca 23 km til Kysnesstrand. Hytten ligger i Sveafeltet.
Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Sppgitt støpte såler på fjell. Ringmur er oppsett i betongblokk, og det er søylefundamentert under terrasse av betong og tre.

Konstruksjonsmetode over grunnmur, og utvendige fasader
Boligen er oppført med 10 cm isolert stenderverkkonstruksjon med utvendig trekledning.

Dører og vinduer
Det er isoleringsglassvinduer fra byggeåret, også i terrassedør. Innvendige dører er i furu fylling utførelse. Hovedinngangsdør er i massivt tre utførelse.

Takkonstruksjon med yttertak
Det er sadeltak i trekonstruksjon med sperr på limtredrager. Taket er tekket med shingel. Det er takrenner og nedløp i plast.

Bad og vaskerom
Gulvet er støpt, og det er lagt varmekabler. På gulvet er det fliser. På vegger er det vinyl våtromstapet.

Innvendige flater
Gulv i lakket furu utførelse. Vegger og himling med panel.

Innhold

Gang, 2 soverom, kjøkken, stue, bod.
Hems: Et soverom, oppholdsrom.

Areal

1.etg: 54 Bra
2.etg: 12 Bra

Følgende rom inngår i primærareal:
Hoved etasje: Entre/gang, 2 soverom, kjøkken og stue.
Hems: Soverom og oppholdsrom

Standard

Hvitevarer medfølger ikke.

Stue med lakket furugulv med furupanel på vegger og i tak. God utsikt over Hardangerfjorden gjennom vinduer. Utgang gjennom terrassedør til stor terasse som går i to vinkler for hele hytten.

Kjøkkenkrok i åpen løsning med stuen. På kjøkkenet finner man oppvaskemaskin og komfyr, Lakket furugulv og furupanel på vegger og i tak.

Soverom med plass til dobbelseng. Lakket furugulv, furupanel på vegger og i tak. Vindu ut mot bakside av hytten.

Soverom med lakket furugulv og furupanel på vegger og i tak. Vindu ut mot terrasse på hyttens kortvegg.

Bad med fliser og varmekabler på gulv. Baderomsplater på vegger og furupanel i tak. Dusjhjørne med forheng. Vaskemaskin og wc.

Loft med gang og soverom. Lakket furugulv, furupanel på vegger og i tak. Plass til dobbelseng med vindu ut mot hyttens bakside.

Utstyr

Varmekabler

Oppvarming

Vedovn og eletrisk. Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelserom kan mangle oppvarming, og interessenter oppfordres til å selv undersøke hvor varmekilder evt mangler.

Tomten

Grunneier: Olav G. Aanderaa, eller hans arvinger.
Festeavgift kr: 2.200. Ny regulering er i 2012. Festetiden utløper i 2072.

Parkering

Flere oppstillingsplasser for biler langs privat vei like ved hytten. Gangsti og trapper opp til hytten.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er ikke tilknyttet offentlig vannverk, men derimot privat vannverk sammen med andre hytteeiere i området. For tiden arbeides det med å forbedre kvaliteten på eksisterende vannforsyning. Nåværende eier har innbetalt de stipulerte kostnadene på hver enhet som er kr. 7.000,-. Ferdigstillelse er like over sommeren. Vedlikeholdsutgifter pr. år er ca kr. 200,-. Det blir tatt prøver og mattilsynet skal godkjenne vannet. Spør megler om ytterligere informasjon og dokumentasjon.

Privat vei i fellesskap med andre hytteeiere som går fra riksvei og opp til hyttefeltet.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunal eiendomsskatt er pr 2010 kr. 866,-.

Faste løpende kostnader

Avgift til Sveio Båtlag for 2011 er kr. 500,-.
Avgift til velforeningen pr 2010 er kr. 700,-.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest på eiendommen 01.12.1994

Utleie

Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke odel på eiendommen.

Diverse

Båtplass i småbåthavn er under utarbeidelse. Eier av hytten har inngått avtale om båtplass for eiendommen. Det er innbetalt innskudd av eier på kr 25.000,-. Totalkostnad for utarbeidelse av båtplassen er beregnet til ca kr. 100.000,-. Prosjektet er midlertidig stanset. Forskudd på innbetalte kr. 25.000,- følger eiendommen.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 43 Bnr. 66 i Jondal kommune

Oppgjør

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøper innbetaler 10 % av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse og resterende ved overtagelse. Dersom det hviler forkjøpsrett på salgsobjektet, skal forskuddet betales senest tre dager etter forkjøpsretten er avklart. Forskuddsbeløpet skal være fri egenkapital og det kan ikke tas pant i kjøpt eiendom for forskuddsbeløpet. Rentene på forskudd tilfaller selger. Ovennevnte ordning innebærer et avvik fra avhendingslovens bestemmelser om ytelse mot ytelse.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 5.000.000,-. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Løsøre og tilbehør

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1. februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Solgt "som den er"

Eiendommen selges i den stand den var ved kjøpers besiktigelse, jfr Avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer bla. at det kun kan påberopes mangel der dette følger av § 3-7 eller 3-8: * kjøper ikke har fått opplysninger som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få, eller når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har innvirket på avtalen at slik opplysning ikke ble gitt. * det kan også foreligge mangel hvis eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene for øvrig. Kjøper kan ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kap 3 enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jfr. Avhendingslovens § 3-9, jfr § 1-2 (2).

Finansiering

Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika-Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. I tillegg samarbeider Aktiv Eiendomsmegling med TABoligfinans, et agentselskap som har avtaler med flere ledende banker om lånefinansiering. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene mottar provisjon ved formidling av finansielle tjenester, men ikke ved formidling gjennom TABoligfinans.

Omkostninger

1 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
172,- (Panteattest kjøper - Faktura fra Statens Kartverk)
1060,- (Tingl.gebyr obligasjon)
1060,- (Tingl.gebyr skjøte)
40 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
42 292,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
1 732 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1227
Gårdsnr: 43
Bruksnr: 66

Rapporter annonse

FINN-kode: 36401756

Sist endret: 11. apr 2013 10:28

Referanse: 69120062

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Visning

  • Ta kontakt for å avtale visning

Sveafeltet, 5626 Kysnesstrand

Rapporter annonse

FINN-kode: 36401756

Sist endret: 11. apr 2013 10:28

Referanse: 69120062

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.